Workshops

Creatief bezig zijn bij onze gezellige workshops

  • NIEUW! Workshop 'Trendy armbanden maken'
  • Workshop 'Heel Genemuiden bakt'
  • Workshop Koeken bakken
  • Workshop voor groepen vanaf 10 personen (diverse mogelijkheden)


Workshop Trendy armbanden maken

Gezellig met vriendinnen/collega’s/zussen een avond lekker bezig zijn. Ruime keuze uit de kralen, hangers, kwastjes, veertjes, enz. Om de nieuwste trends armbanden te maken. We gaan materialen uitzoeken voor 3 armbanden en daarna gaan we ze zelf maken.
De workshop wordt gegeven op locatie van de gastvrouw en duurt 2,5 uur. 
We beginnen om 19:30 uur.
Voor volwassenen en tieners.
De kosten zijn € 22,50 p.p. (van 12-18 jaar, je leeftijd is de workshopprijs)
Minimaal 6 deelnemers

Gratis workshop
Hoe werkt het? De gastvrouw zorgt voor minimaal 8 deelnemers (incl. de gastvrouw) en krijgt 50% korting op de workshopprijs. Bij een nieuwe afspraak gemaakt door 1 van de deelnemers (van die avond), is de workshop voor de gastvrouw gratis!

Bel of mail voor een afspraak, 038-3857530 of vindikleuk@kpnmail.nlWorkshop 'Heel Genemuiden bakt'

Nieuw dit seizoen is de workshop Heel Holland bakt. Houdt u van bakken? Iets van eigen baksel bij de koffie is altijd lekker! Voor deze avond staat een hazelnootschuimtaart en een slof op het programma. Is een hazelnootschuimtaart een te grote uitdaging voor u? Op deze avond gaan we deze heerlijke taart maken. Samen met een slof. Wat dacht u van de smaak kersen, advocaat of karamel? We maken gezamenlijk 1 hazelnootschuimtaart en voor iedereen een slof. Tijdens deze avond krijgt u allerlei tips en tricks om het thuisbakken nog leuker en gemakkelijker te maken. Na afloop van de workshopavond krijgt u de recepten van de gemaakte taart en slof mee om ze thuis nog eens te proberen. De avond wordt gehouden in verenigingsgebouw 'd Overtoom en begint om 19:00 uur tot +/- 22:00 uur. Kosten zijn € 22,50 p.p. (incl. 1 consumptie). Informatie en opgave, vindikleuk@kpnmail.nl of 038-3857530

Workshop Koeken bakken


Nieuw dit seizoen is een workshop koeken bakken. Houdt u van bakken? Iets van eigen baksel bij de koffie is altijd lekker! We gaan verschillende soorten rondo’s maken. Onder andere met appel of verse vruchten, banketbakkersroom en amandelspijs. Of lekker met noten. We maken 6 koeken per persoon. Na afloop van de workshopavond krijgt u de recepten van de gemaakte koeken mee om ze thuis nog eens te maken. De workshop vindt plaats in 'd Overtoom en begint om 19:00 uur tot +/- 22:00 uur. Kosten zijn € 20,00 p.p. (incl. 1 consumptie). Informatie en opgave, vindikleuk@kpnmail.nl of 038-3857530. 

Workshop voor groepen vanaf 10 personen

Wat we gaan maken, gaat in overleg. Zie foto's voor mogelijkheden.
Kosten vanaf € 10,00 p.p. (ligt aan de workshopkeuze)
Vanaf 20 personen vanaf € 7,50 p.p. (ligt aan de workshopkeuze) 

 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten